9/5/12

Εγερθητι!!!!!

"Εγέρθητε", αγραμματοι! Αν τόσο πολύ πιστεύετε τα ελληνικά ιδεώδη, θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζετε γραμματική. Το θέαμα απαράδεκτο, μα τόσο διαφωτιστικό για όσους μέχρι τώρα είχαν αμφιβολίες για την ακριβή ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Κι αν ως ανθρώπινα όντα σας εκφράζει να δέχεστε προσταγές από τη "χαρά των αναβολικών", που μπορεί μόνο με τους διογκωμένους δικέφαλους να σας επιβληθεί, τότε δεν έχω κάτι να σας πω, ούτε, προφανώς, μπορώ να σας πείσω.
Σκεφτείτε, όμως,έναντι ποιού πρέπει να εγερθείτε ! Η διαδρομή του γνωστή και μη εξαιρετέα, όπως και οι ακραίες του θέσεις. Όσο για τη διανοητική του κατάσταση, ακούγοντας τον να μιλά σ' εκείνη την αισχρή συνέντευξη, θεωρώ ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Και πραγματικά, για πρώτη φορά, έδωσα δίκιο στους δημοσιογράφους που του στερήσαν προεκλογικά το βήμα.
Κάθε ακραίο είναι κακό κι εδώ δε μιλάμε απλά για τα άκρα, μιλάμε για τη χειρότερη έκφραση του φασισμού. Η κοινωνία δεν είναι στρατός να οφείλουμε όλοι σεβασμό και πίστη στο στρατηγό. Αν δεν θέλω να τον προσκυνήσω ή να τον χαιρετίσω, απλά δε θα το κάνω, κι αυτό ορίζει και η ελευθερία του ατόμου και η δημοκρατία και κανείς ανεγκέφαλος νεάντερνταλ δε μπορεί να με αναγκάσει να αποδώσω τιμές στον όποιο διαταραγμένο. Περισσότερο δε απ όλα με τρομάζει το ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ποτέ τελικά δε μαθαίνουμε από τα λάθη των προηγούμενων. Απλά θα σας πω ότι κι ο Χίτλερ κάποτε εξελέγη από αγανακτισμένους κι απελπισμένους Γερμανούς με τα  γνωστά, ολέθρια αποτελέσματα.