11/6/12

ΑΟ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ΔΣ του ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΥ εξέδωσε σήμερα την παρακάτω ανακοίνωση .  Πιστεύω, είναι χρέος μας να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα και να βοηθήσουμε την ομάδα, όπως και όσο μπορούμε. Είναι ψέμα να λέμε ότι το Ζέλι δεν έχει νέους να ασχοληθούν. Έχει πολλούς, καταρτισμένους και άξιους και είναι καιρός να βγούμε απ' την αδράνεια και να αποφασίσουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με τα θέματα του τόπου μας. Πως περιμένουμε να μας δώσουν άλλοι σημασία, όταν οι ίδιοι αδιαφορούμε για τα του οίκου μας? Τα προβλήματα δε λύνονται με αμπελοφιλοσοφίες στα καφενεία, λύνονται με σοβαρή προσπάθεια.
Όπου κι αν μένουμε, το Ζέλι είναι και θα είναι ο ΤΟΠΟΣ μας και είναι ευθύνη δική μας και μόνο να μην το αφήσουμε να σβήσει. Να μη μετατραπεί σε χωρίο με ημερομηνία λήξης. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι δυό έννοιες αλληλένδετες κι αφού, όπως τα έχουμε καταφέρει, πολιτισμό δεν έχουμε, ας έχουμε τουλάχιστον Ομάδα.

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ...ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.... 


ΔΕΥΤΈΡΑ, 11 ΙΟΥΝιου 2012

γενικη συνελευση πανζελιακοσ αο


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/06/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. 

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΩΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ