20/3/12

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΖΙΑΚΟ ΑΝΔΡΕΑ

"ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΖΙΑΚΟ ΑΝΔΡΕΑ Οι ζημιες στο δικτυο που χαρακτηριζετε "ανεξηγητα πολλες" γνωριζετε τοσο εσεις οσο και η τεχνικη σας υπηρεσια ειναι μονο πολλες και οχι ανεξηγητες.Με το να επισκευαζετε συνεχως ενα αχρηστο δικτυο δεν δινετε πραγματικη λυση στο προβλημα το οποιο αντιμετωπιζουν οι κατοικοι του χωριου και το οποιο δεν αντιμετώπισαν ποτε οι κατοικοι του δικου σας χωριου.Με το να ευχαριστειτε τους κατοικους με λογια και οχι με εργα δεν σας στοιχζει τιποτα.Κριμα που και οι κατοικοι δεν μπορουν να σας ευχαριστησουν γιατι αν τους ρωτησετε θα σας πουν οτι το χωριο ειναι εντελως εγκατελειμενο απο την δημοτικη αρχη. Με τον χαρακτηρισμο μου ως "ακαταλληλοι" δε νομιζω οτι σας υβριζω. Επισης γνωριζετε πολυ καλα οταν σας επισκεφθηκαμε το καλοκαιρι για θεματα που αφορουσαν την ομαδα του χωριου τον ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟ τι μας ειπατε και τι στο τελος κανατε.Σας υπενθυμιζω οτι ο ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ ειναι η μοναδικη ομαδα του δημου και της κατηγοριας που αγωνιζεται που δεν εχει γηπεδο για πρωτη φορα στην 42χρονη ιστορια του δεν πηρε επιχορηγηση απ τον δημο και δεν τις εχει δωθει το λεοφωρειο του δημου για τι μετακινησεις της.Και ολα αυτα κυριε αντιδημαρχε εγιναν επι της θητειας σας. Ευχομαι για ολα τα παραπανω να εχω αδικο.Ο χρονος θα δειξει. "
ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

To πρόβλημα του νερού και η απάντηση του Δήμου


Στην καταγγελία που έγινε στα blogs για το θέμα της υδροδότησης το σαββατοκύριακο των αποκριών , ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ζιάκος απάντησε μέσω του http://e-tithorea.gr τα εξής  τα οποία και μεταφέρω αυτολεξεί :

"Θα ήθελα να κάνω ορισμένες επισημάνσεις σε ότι αφορά την "καταγγελία" που δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας και το σχόλιο του κ. Αγγελή.
1. Από τότε που αναλάβαμε τη Δημοτική Αρχή σε κάθε ζημιά - και που ήταν δυστυχώς ανεξήγητα πολλές - η τεχνική υπηρεσία τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα, γιορτές, τελευταία την Κυριακη τις Απόκριες ήταν στο Ζέλι. Την Τετάρτη δε - 1 Μαρτίου - κι εγώ μαζί με την τεχνική υπηρεσία μεταβήκαμε εκεί.
2. Οι κ. Τριανταφύλλου, Πρόεδρος του Τοπικού Ζελίου και κ. Καραούλης ,Τοπικός Σύμβουλος Ελάτειας, γνωρίζουν πόσες φορές και κάτω από ποιές συνθήκες ασχοληθήκαμε με τα προβλήματα Ζελίου (εκχιονισμός, ύδρευση). Οφείλω δε με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Κρίμα που κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, κάτοικοι δεν ήταν παρόντες με τόσο ζήλο, όσο υβρίζουν τώρα, όταν γίνοταν αυτά τα έργα στο χωριό τους.
Με εκτίμηση
Αντιδήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας
Ζιάκος Ανδρέας" 


Τα συμπεράσματα δικά σας.....






Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ιδρύθηκε στις 25 Ιουνίου  1900, όταν 582 Λαμιώτες, εκπρόσωποι 99 επαγγελμάτων, δημιούργησαν ένα Σωματείο με την επωνυμία « Σύλλογος των Τεχνοεργατών εν Λαμία " και λειτουργούσε μέχρι σήμερα με 6 καταστήματα στη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Ευρυτανία. Στις 19/3/2012 η Τράπεζα της Ελλάδος με ανακοίνωσή της έθεσε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας μαζί με δύο ακόμα σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές της για την αντιμετώπιση των αδυναμιών των εν λόγω τραπεζών, δεν κατέστη δυνατή η λήψη μέτρων που θα αποκαθιστούσαν τη βιωσιμότητά τους.

Εύλογες οι ανησυχίες όλων όσων έχουν καταθέσεις ή έχουν δανειοδοτηθεί από τη συγκεκριμένη τράπεζα. Μέχρι στιγμής λέγεται ότι οι αποταμιευτές της  θα αποζημιωθούν από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Εγγυήσεων (μέγιστο ποσό 100.000 ευρώ ανά καταθέτη). Παράλληλα ξεκινά η διαδικασία για την εύρεση αναδόχου των καταθέσεων και τη μεταφορά τους σε άλλη τράπεζα. 

Αναφορικά με τα δάνεια που είχαν χορηγήσει οι τρεις συνεταιριστικές τράπεζες, όσα εξυπηρετούνται κανονικά παραμένουν σε ισχύ και θα γίνει γνωστό το επόμενο διάστημα ποιος θα αναλάβει την διαχείρισή τους. Για όσα είναι «στο κόκκινο» και δεν εξυπηρετούνται, θα ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες αναγκαστικής πληρωμής.