7/6/12

Μαζέψτε τους......

Και ναι οι μάσκες έπεσαν..άργησαν λίγο να εκδηλωθούν τα "παληκάρια" αλλά τελικά ήταν αδύνατο να κρυφτεί η σχιζοφρένεια. Αυτό που είδαμε σήμερα στον Ant1 ήταν η πιο μεγάλη απόδειξη οτι η Χρυσή Αυγή τίποτα εκτός απ' τη βία και τον όλεθρο δε μπορεί να μας προσφέρει. 
Επιβεβαιώθηκαν όλοι οι φόβοι, οτι η συγκεκριμένη "παράταξη" δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια εγκληματική οργάνωση φασιστοειδών και μάλιστα του αισχίστου είδους. Με iq υπό του μηδενός είναι ανίκανοι να κάνουν διάλογο και αντί επιχειρημάτων επιλέγουν τις φάπες. Αυτοί ήταν, αυτοί είναι κι αυτοί θα είναι ες αει! Οι τιμητές του Χίτλερ δεν μπορεί να ξέρουν άλλη οδό. 
Ο Κασσιδιάρης σήμερα -  κι αρνούμαι πεισματικά να τον αποκαλέσω κύριο - ευτυχώς, φρόντισε, να μας υπενθυμίσει αυτό, που η οργή μας είχε κάνει να ξεχάσουμε. Ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν έχουν θέση υπάνθρωποι, άννοα όντα με δολοφονικά ένστικτα κι ότι ο λαός πρέπει να τους στείλει εκεί που ανήκουν, στο 0,5% , στο περιθώριο και την αφάνεια ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!!
Και δεν είναι "παγκόσμια πρώτη" του Κασσιδιάρη να εξφενδονίζει ποτήρια προς πάσα κατεύθυνση, είναι πάγια τακτική του Αρχηγού του, που λίγα χρόνια πριν σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, είχε περιλούσει το Δημήτρη Κολλάτο, επειδή δε συμφωνούσε με τα λεγόμενα του τελευταίου. Αυτά μαθαίνουν στα συμβούλια του κόμματός τους κι αυτά αναπαράγουν, αφού επιμένω να λέω, ότι πρόκειται για άθλια υποκείμενα, άλογα όντα χειραγωγούμενα από έναν σύγχρονο Μάνσον. 
Ο φυσικός τους χώρος δεν είναι η φυλακή αλλά το Δαφνί. Κι αν το "εγέρθητι" προσέβαλε την αισθητική μας, το σημερινό προσβάλει την ανθρώπινη υπόστασή μας. Κι ίσως το μεγαλύτερο λάθος που έκαναν τα ΜΜΕ στις προηγούμενες εκλογές, ήταν, ότι δεν φρόντισαν να τους δώσουν το χώρο να αποκαλυφθούν. Γιατί σίγουρα σε κάποια εκπομπή ο Κασσιδιάρης θα είχε ξεχάσει να πάρει τα χάπια του και θα μας είχε δώσει να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε.