1/3/12

Αξιότιμε κε Δήμαρχε...

Για 6η μέρα οι κάτοικοι του Ζελίου βιώνουν μια απίστευτη ταλαιπωρία λόγω της βλάβης, που έχει παρουσιαστεί στο δύκτιο ύδρευσης. Είναι, τουλάχιστον, απαράδεκτο στις μέρες μας, που υπάρχουν όλα τα τεχνικά μέσα, 1000 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι, να ζουν σε συνθήκες τριτοκοσμικές και κανείς να μην ενδιαφέρεται.Το χειρότερο δε είναι, ότι κανείς δε μας ενημερώνει υπεύθυνα πότε προβλέπεται να διορθωθεί το πρόβλημα.

Αν κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στην Αμφίκλεια ή την Τιθορέα, είναι σίγουρο ότι οι πάντες θα είχαν κινητοποιηθεί και το πρόβλημα θα είχε αποκατασταθεί αυθημερόν. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα το θέμα και να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αντικατασταθεί το δύκτιο ύδρευσης άμεσα και να λήξει έτσι η πολύχρονη ταλαιπωρία των κατοίκων. 

Συστήσατε επιτροπή για την ποιότητα ζωής των δημοτών σας, αλλά για ποιά ποιότητα μιλάμε, τη στιγμή που τόσοι άνθρωποι στερούνται το νερό, αγαθό απαραίτητο για την επιβίωση? Δυστυχώς, αντιμετωπίζετε τους δημότες σας με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Δήμος δεν περιορίζεται μόνο στα τρία χωριά, Αμφίκλεια, Τιθορέα και Ελάτεια, για τα οποία απ'ότι διάβασα στα πρακτικά των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, λαμβάνεται συνεχής μέριμνα ακόμα για ζητήματα ήσσονος σημασίας. Υπάρχουν και τα χωριά εκείνα που κάτοικοί τους, λόγω της αδιαφορίας σας, είναι αναγκασμένοι να ζουν ως πολίτες τρίτης κατηγορίας. 

Ως γιατρός, γνωρίζετε καλά πόσο σημαντική είναι η έλλειψη του νερού κι ακριβώς την ιατρική σας ιδιότητα επικαλούμαι προκειμένου να κινητοποιηθείτε και να λύσετε το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου