7/6/12

Μαζέψτε τους......

Και ναι οι μάσκες έπεσαν..άργησαν λίγο να εκδηλωθούν τα "παληκάρια" αλλά τελικά ήταν αδύνατο να κρυφτεί η σχιζοφρένεια. Αυτό που είδαμε σήμερα στον Ant1 ήταν η πιο μεγάλη απόδειξη οτι η Χρυσή Αυγή τίποτα εκτός απ' τη βία και τον όλεθρο δε μπορεί να μας προσφέρει. 
Επιβεβαιώθηκαν όλοι οι φόβοι, οτι η συγκεκριμένη "παράταξη" δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια εγκληματική οργάνωση φασιστοειδών και μάλιστα του αισχίστου είδους. Με iq υπό του μηδενός είναι ανίκανοι να κάνουν διάλογο και αντί επιχειρημάτων επιλέγουν τις φάπες. Αυτοί ήταν, αυτοί είναι κι αυτοί θα είναι ες αει! Οι τιμητές του Χίτλερ δεν μπορεί να ξέρουν άλλη οδό. 
Ο Κασσιδιάρης σήμερα -  κι αρνούμαι πεισματικά να τον αποκαλέσω κύριο - ευτυχώς, φρόντισε, να μας υπενθυμίσει αυτό, που η οργή μας είχε κάνει να ξεχάσουμε. Ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν έχουν θέση υπάνθρωποι, άννοα όντα με δολοφονικά ένστικτα κι ότι ο λαός πρέπει να τους στείλει εκεί που ανήκουν, στο 0,5% , στο περιθώριο και την αφάνεια ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!!
Και δεν είναι "παγκόσμια πρώτη" του Κασσιδιάρη να εξφενδονίζει ποτήρια προς πάσα κατεύθυνση, είναι πάγια τακτική του Αρχηγού του, που λίγα χρόνια πριν σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, είχε περιλούσει το Δημήτρη Κολλάτο, επειδή δε συμφωνούσε με τα λεγόμενα του τελευταίου. Αυτά μαθαίνουν στα συμβούλια του κόμματός τους κι αυτά αναπαράγουν, αφού επιμένω να λέω, ότι πρόκειται για άθλια υποκείμενα, άλογα όντα χειραγωγούμενα από έναν σύγχρονο Μάνσον. 
Ο φυσικός τους χώρος δεν είναι η φυλακή αλλά το Δαφνί. Κι αν το "εγέρθητι" προσέβαλε την αισθητική μας, το σημερινό προσβάλει την ανθρώπινη υπόστασή μας. Κι ίσως το μεγαλύτερο λάθος που έκαναν τα ΜΜΕ στις προηγούμενες εκλογές, ήταν, ότι δεν φρόντισαν να τους δώσουν το χώρο να αποκαλυφθούν. Γιατί σίγουρα σε κάποια εκπομπή ο Κασσιδιάρης θα είχε ξεχάσει να πάρει τα χάπια του και θα μας είχε δώσει να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/6/12 2:12 μ.μ.

    Να αγιασει το χερι του Κασσιδιαρη. Βαζω στοιχη
    μα οτι οσο πιο πολυ βελαζουν οι λυκοι με προβια προβατου τοσους περισσοτερους ψηφους θα παρουν οι Κασσιδιαριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα ελεγα να κοπει απ τη ριζα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/6/12 8:50 μ.μ.

    swsta panta me epixeirhmata.Pote me fwnes kai xtyphmata.
    epixeirhmata opws tou papadreou giorgou kai andrea, epixeirhmata opws tou mhtsotakh kai karamalh,epixeirhmata opws tou akh kai tou shmhth kathos kai pollwn allwn pasokwn kai neodymokratvw.Kai panw apo ola prota h dikaioshnh na apofanhtein kai meta na dikasoume.Swsta?e swsta?
    Oute psifhsa oute tha psifhsw xrysh aygh.Alla oxi re pousth osh psifhsan olous autous miloun twra gia dhmokraties kai skata,poia dhmokratia autou pou peinaei autou pou einai anergos autou pou then exei farmaka eleosssssssssssssssss re sy eleossssssssssssssssssssssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προβλήματα της δημοκρατίας στην Ελλάδα είναι πολύ παλιά, σχεδόν απ τη σύσταση του ελληνικού κράτους, μετά την απελευθέρωση απ τους Τούρκους. Κι αν θες,μια ζωή δεν μας φτάνει να τα αναλύουμε. Και δε θα διαφωνήσω στο ότι όλοι όσοι ανέφερες δεν ήταν καλύτεροι, ίσα ίσα που έχω την άποψη ότι είναι ακριβώς αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια μας. Εδώ, ομως, έχουμε να κάνουμε με κάτι άλλο..πολύ πιο άγριο. Αυτό που καταδικάζω είναι η ασκηση της βιας και μονο. Και όχι ουτε εγω τους ψηφισα παρόλο που κιη δική μου οργή για όλα όσα έχουμε υποστεί δεν ειναι λίγη.....

      Διαγραφή
  4. ελάτε τώρα,πείτε την αλήθεια....πόσες φορές δεν είχατε αναφωνήσει να βρεθεί κάποιος και να κλείσει το στόμα της κανέλλη,απλά έτυχε να είναι ο κασιδιάρης,γιατί αν ήταν κανας χοντροπάγκαλος ,τώρα θα τον είχαμε κάνει πρωθυπουργο χωρίς καν εκλογές!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mάκη, αν ήταν ο Πάγκαλος θα ήταν ακόμα πιο καταδικαστέο μια κι εχει τη "στάμπα" του σοσιαλιστή, από τον Κασσιδιάρη τα "μπουκέτα" τα περίμενα δεν εξεπλάγην.Τώρα για την Κανέλλη, ναι είναι πολλές φορές ενοχλητική, αλλά , προσωπικά, δεν την έχω ακούσει ποτέ να πει κάτι που δε στέκει..παρόλο που πολλές φορές δε συμφωνώ με τις θέσεις του κόμματός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή