20/3/12

To πρόβλημα του νερού και η απάντηση του Δήμου


Στην καταγγελία που έγινε στα blogs για το θέμα της υδροδότησης το σαββατοκύριακο των αποκριών , ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ζιάκος απάντησε μέσω του http://e-tithorea.gr τα εξής  τα οποία και μεταφέρω αυτολεξεί :

"Θα ήθελα να κάνω ορισμένες επισημάνσεις σε ότι αφορά την "καταγγελία" που δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας και το σχόλιο του κ. Αγγελή.
1. Από τότε που αναλάβαμε τη Δημοτική Αρχή σε κάθε ζημιά - και που ήταν δυστυχώς ανεξήγητα πολλές - η τεχνική υπηρεσία τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα, γιορτές, τελευταία την Κυριακη τις Απόκριες ήταν στο Ζέλι. Την Τετάρτη δε - 1 Μαρτίου - κι εγώ μαζί με την τεχνική υπηρεσία μεταβήκαμε εκεί.
2. Οι κ. Τριανταφύλλου, Πρόεδρος του Τοπικού Ζελίου και κ. Καραούλης ,Τοπικός Σύμβουλος Ελάτειας, γνωρίζουν πόσες φορές και κάτω από ποιές συνθήκες ασχοληθήκαμε με τα προβλήματα Ζελίου (εκχιονισμός, ύδρευση). Οφείλω δε με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Κρίμα που κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, κάτοικοι δεν ήταν παρόντες με τόσο ζήλο, όσο υβρίζουν τώρα, όταν γίνοταν αυτά τα έργα στο χωριό τους.
Με εκτίμηση
Αντιδήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας
Ζιάκος Ανδρέας" 


Τα συμπεράσματα δικά σας.....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου